TRUCKRUN GROENE HART

Truckrun Groene Hart

Op zaterdag 21 september 2024 organiseert Stichting Truckrun Groene Hart een truckrun voor mensen met een beperking en zieke kinderen.

We starten in Oudewater, vervolgens gaan we in een tocht naar Montfoort, Linschoten, Woerden, Kamerik, Woerden, Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Haastrecht en weer terug naar Oudewater.

Wat houdt een truckrun in?

Bij een truckrun gaan mensen met een beperking en zieke kinderen mee met de vrachtwagen om vervolgens een rit te gaan rijden van 2,5 uur (langs boven vermelde plaatsen) waar er veel gezwaaid, getoeterd wordt en het publiek zwaait enthousiast terug. Voor mensen met een beperking, zieke kinderen en de chauffeurs is het een hele belevenis waar ze al een lange tijd naar uit kijken. Voor toeschouwers, ouders, opa’s en oma’s en ouderen is er veel te zien. Het is de bedoeling dat als de vergunningen het toelaten, er ongeveer 70 vrachtwagens mee gaan doen waaronder oude en nieuwe vrachtwagens. Onder andere brandweerwagens en een bus.

Wij willen voor mensen met een beperking en zieke kinderen er een onvergetelijke middag van maken maar ook een leuke herinnering voor ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en begeleiders. Voor deelnemers, mensen met een beperking en zieke kinderen is het gratis. Zij krijgen van de Stichting bij het aanmelden op de start locatie consumptiemunten.

Inschrijven gaat via de email volgens bijgevoegde inschrijfformulier.

Ouders, broers en zussen enz. kunnen niet meerijden maar wel langs de route komen kijken.  

Zo nodig kunnen begeleiders wel meerijden.

Ook zijn ze op evenemententerrein van harte welkom bij start en finish.

Mochten er vragen zijn kunnen ouders ons ook telefonisch bereiken voor inlichtingen en het verloop van de truckrun. Tel.: 06-22976764

facebook: stichting truckrun groene hart


Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op:

Ippel Dredging B.V.
Bovenburen 4, 8723 ED Koudum

[email protected]

06-48088813

Noord - Midden Nederland

Bovenburen 4

8723 ED Koudum

Midden - Zuid Nederland

Postadres
Hekendorpse Buurt 24
3467 PD Hekendorp

Bezoekadres
Provincialeweg Oost 24
Haastrecht