Werkzaamheden

Als veelzijdig waterbouwbedrijf zijn wij u graag van dienst met een breed scala aan baggerwerkzaamheden. Denkt u hierbij aan onderhoudsbaggerwerk, milieutechnisch en kleinschalig baggerwerk, ontwateren en scheiden van baggerspecie in Nederland en Buitenland. We richten ons vooral op waterwerken en baggerwerken met behulp van verschillende baggertechnieken. Naast onderhoudsbaggerwerkzaamheden bieden we als baggeraar maatwerk in een tijd van complexe milieuwetgeving en richten wij ons daarbij op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve baggertechnieken. 

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

- Baggerwerken: hydraulisch, mechanisch en milieu
- Saneringen: land- en waterbodemsaneringen
- Waterbouw: damwanden, vlonders, steigers en stortsteen
- Transport: weg- en watertransport overslag
- Groenvoorzieningen: tuin-, cultuurwerk en plagwerk (bermen)
- Grondwerken: grondverzet, oever- en kadewerk en egalisatiewerk
- Verhuur materieel: van baggerschip tot vrachtauto's en meer

3D-gps om nog nauwkeuriger te werken

Om kwaliteit te kunnen garanderen, werken we met een 3D-gps. Zo kunnen we nog nauwkeuriger te werk gaan en dit goed controleren. Op verzoek kunnen we dit systeem uitbreiden en bijvoorbeeld exacte plaatsbepalingen uitvoeren voor het plaatsen van boeien en het zetten van palen. In principe kunnen we de 3D-gps overal inzetten, zoals in rivieren en vaargeulen. We bespreken graag de mogelijkheden bij uw baggerwerkzaamheden.

Altijd de juiste certificeringen

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop, en wij gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom nemen we ook graag uitdagende, complexe projecten aan. Baggerwerkzaamheden waarin de kwaliteit in elke schakel gegarandeerd moet zijn. Wij kunnen kwaliteit waarborgen dankzij onze certificering conform NEN-ISO 9001. Goede instructies, strakke richtlijnen en een alerte werkhouding vormen de pijlers van ons veiligheidsbeleid. Dit is gecertificeerd conform VCA** en uiteraard houden wij ons hier zorgvuldig aan.

Uw beste keuze voor baggerwerkzaamheden

1. Wij werken transparant: bij ons krijgt u realtime inzicht in projectgegevens.
2. U kunt erop rekenen dat we snel op locatie zijn en indien nodig snel opschalen.
3. Al uw baggerwerkzaamheden zijn bij ons in goede handen: van kleine klus tot complex project.
4. Dankzij ons eigen transport en materieel kunnen we zeer snel aan de slag.
5. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo werken we met een CO2-prestatieladder trede 5

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Er komt meer bij kijken bij baggerwerkzaamheden dan u wellicht denkt, of het nu gaat om saneringen, stortsteen of hydraulisch baggerwerk. Laat u daarom vooraf goed informeren. Onze specialisten denken graag met u mee over de beste aanpak of het juiste materieel. Voor vragen of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via: 0514-523350. (24/7 bereikbaar) of via de e-mail: [email protected]
We zullen zo spoedig mogelijk reageren, zodat de baggerwerkzaamheden snel kunnen starten.