Informatieavond baggerwerkzaamheden Vinkhuizen

In opdracht van de Gemeente Groningen start Ippel Dredging in januari 2019 met baggerwerkzaamheden in Vinkhuizen. Om de omgeving te informeren over de voorgenomen werkzaamheden en iedereen de ruimte te geven vragen stellen wordt er een inloopavond georganiseerd.

In opdracht van de Gemeente Groningen start Ippel Dredging in januari 2019 met baggerwerkzaamheden in Vinkhuizen. Om de omgeving te informeren over de voorgenomen werkzaamheden en iedereen de ruimte te geven vragen stellen wordt er een inloopavond georganiseerd. U bent van harte welkom op woensdag 19 december van 17:00 – 19:00 bij het Van der Valk hotel aan de Borchsingel 53 te Eelderwolde.

Waarom baggeren?

Baggeren is belangrijk onderhoudswerk. Als er niet gebaggerd wordt slibben watergangen dicht. Ze kunnen dan minder water afvoeren, wat bij hevige regenval tot overstromingen kan leiden. Daarnaast bevordert baggeren de waterkwaliteit.

Locatie en werkwijze

De baggerwerkzaamheden vinden plaats in de watergangen rond Sportvelden Vinkhuizen (zie bijgevoegde kaart). De baggerwerkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd met een kraan en een schuifboot, de kraan laadt de baggerspecie in vrachtwagens welke de baggerspecie afvoert naar een stortlocatie.

 

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op:

Ippel Dredging B.V.
Bovenburen 4, 8723 ED Koudum

info@ippeldredging.nl

06-48088813

Hoofdvestiging

Bovenburen 4

8723 ED Koudum