Wie zijn wij

Multiservice heet voluit Multiservice Beheer & Exploitatie. Wij zijn in 2010 opgericht met als doel reparaties en constructiewerk te verzorgen voor onder meer hydraulische machines en varend materieel. Wij werken intern voor Baggerbedrijf Midden Nederland, Ippel Dredging BV en Loonbedrijf SWF. Ook voeren we werkzaamheden uit voor derde partijen en de landbouw, waterbouw en in het baggerwerk.

Onze missie: kwaliteit vanuit ervaring

Doordat we nauw samenwerken met baggerbedrijven en loonbedrijven weten we precies wat er speelt. Daardoor kunnen we bij reparaties en constructiewerk net iets verder denken. Wij weten namelijk precies waar behoefte aan is. Dankzij deze technische knowhow kunnen wij een stap verder gaan en echt kwaliteit leveren. Onze gecertificeerde constructiewerkers en monteurs denken graag mee en weten voor ieder probleem een oplossing te bedenken.

Eigen werkplaats in Koudum

Op dit moment werken we vanuit onze eigen werkplaats in het Friese Koudum, waar we veel ruimte hebben voor ons eigen materieel en dat van derden. Hier werken gemiddeld zes man. Bij piekmomenten kunnen we eenvoudig opschalen. Doordat we een eigen werkplaats hebben, zijn we niet afhankelijk van anderen en kunnen we snel schakelen. Wij kunnen iedere klus doorgaans snel en professioneel oppakken.

Interesse in de mogelijkheden?

Heeft u een reparatieverzoek voor ons? Of wilt u graag een bepaalde constructie door onze vakmannen laten maken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op verzoek kunnen we ook een vrijblijvende offerte toesturen.