Werkzaamheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor reparaties aan uw kostbare machinepark? Of wilt u een bepaalde constructie laten uitwerken? Dan kan het team van Multiservice u uitstekend van dienst zijn! Wij zijn bijzonder ervaren in reparatie- en constructiewerk, met name voor partijen in de landbouw, waterbouw en het baggerwerk. Zo werken wij intern voor BMN, Ippel Dredging BV en Loonbedrijf SWF, en misschien binnenkort wel voor u?

Voor onderhoud en reparatie van:

-Boten
- Werkschepen en kraanschepen
- Hydraulische graafmachines
- Tractoren
- Vrachtwagens
- Motoren (elektrisch aangedreven)

Voor de constructie van:

- Hulpconstructies
- Railingwerken
- Stalen buizen en palen
- Steigerconstructies
- Eigenlijk alles wat rondom het water van ijzer is
- Verbouwen van machines die het ontwateren van de baggerspecie versnellen of zeven

3 redenen om Multiservice te kiezen

1. Doordat we zelf een loonbedrijf en baggerbedrijf zijn, weten we precies waar behoefte aan is. Wij denken net iets meer door en hebben de nodige kennis van zaken in huis. Daar profiteert u van!
2. Dankzij onze eigen werkplaats, eigen materieel en compacte team kunnen we snel schakelen en inspelen op bepaalde behoeftes.
3. Wij beschikken als bedrijf over de nodige certificeringen, evenals onze medewerkers.

Meer info of een offerte?

Denkt u dat wij de juiste partij zijn voor uw reparatieverzoek of constructieklus? Laat het ons dan gerust weten. We geven u graag informatie en advies, of een vrijblijvende offerte. U kunt telefonisch of via een e-mail contact met ons opnemen. We helpen u graag!