Wie zijn wij

Loonbedrijf SWF (Súdwest-Fryslân) is een agrarisch loonbedrijf dat personeel en materieel verhuurt aan grondverzetbedrijven en aannemers in weg-en waterbouw. Wij kunnen ook voor agrariërs aan de slag gaan. Onze werkzaamheden omvatten onder meer bemesting, landverbetering en hulp bij grasoogst en maïsoogst. Dat doen we met een klein, maar ervaren team van agrarisch medewekers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst!

Missie: kwaliteit leveren en efficiënt werken

Met ons moderne machinepark zijn wij breed inzetbaar in elk type agrarisch werk. Door onze strategische planning, het inzetten van de juiste machines en gekwalificeerde medewerkers zorgen wij voor een efficiënt eindresultaat. U verbruikt zo min mogelijk tijd en geld. Tot slot bent u ervan verzekerd dat wij veilig werken, want we beschikken over alle benodigde certificeringen. Daarom zeggen wij: Boer vooruit met Loonbedrijf SWF.

Heel nauwkeurig kunnen werken

Wij richten ons op duurzame landbouw en precisie landbouw. Hiervoor gebruiken we een 3D-gps, zodat we nauwkeurig kunnen werken. De opbrengsten meten we met green seekers. Deze sensoren meten het gewas. Op basis daarvan maken we taakkaarten met verschillende kleurcodes. Die geven aan hoeveel mest een bepaald gebied nodig heeft. Daardoor kunnen we dus heel nauwkeurig bemesten met drijfmest of vloeibare kunstmest.

8 redenen om Loonbedrijf SWF te kiezen

- Wij zijn constant vernieuwend. Zo kijken we goed naar ontwikkelingen en trends in de markt, om hier vervolgens op in te spelen.
- Wij bieden het complete pakket: van machines tot bedienend personeel.
- Wij zijn snel inzetbaar en kunnen vrijwel overal snel ter plaatse zijn.
- Wij vinden het belangrijk een goede band op te bouwen met klanten. Onze mensen kennen de klanten en andersom. Dat werkt prettig en voorkomt fouten.
- Wij hebben veel ervaring.
- Wij maken precisielandbouw mogelijk met innovatieve technieken als green seekers en 3D-gps.
- Wij werken zo efficiënt mogelijk.
- Wij doen aan CO2-reductie en hebben een CO2-prestatieladder.

Contact met ons opnemen

Heeft u een specifieke klus voor ons in gedachten en wilt u weten of we u hierbij kunnen helpen? Of zou u graag een offerte willen ontvangen? Neem contact met ons op en onze ervaren professionals helpen u graag verder. Boer vooruit met Loonbedrijf SWF.