Werkzaamheden

Bent u op zoek naar een Agrarisch loonbedrijf met kennis van veel facetten? Dan bent u bij Loonbedrijf SWF op de juiste plaats! Ons team van ervaren medewerkers kan u met diverse werkzaamheden bijstaan. Bovendien beschikken we over alle benodigde certificeringen en hebben we eigen materieel. Ons doel is een efficiënte werkwijze, kwalitatief eindresultaat en tevreden opdrachtgever. Boer vooruit met Loonbedrijf SWF!

Aan de slag als agrarisch medewerker?

Loonbedrijf SWF is dé dienstverlener voor alle voorkomende agrarische dienstverlening, zoals bemesting, landverbetering (grondbewerking) en gras- en maïsoogst. Zoek je een baan als agrarisch medewerker? Kijk dan snel of we een vacature voor je hebben.

Onze veelvoorkomende werkzaamheden

U kunt onze agrarisch medewerkers inschakelen voor:

- Bemesting: vloeibare kunstmest, vaste mest, drijfmest
- Maaien: triple maaier met opbrengstmeting
- Oogsten: harken 15 m, hakselen, persen, ladewagens en inrijden
- Maïs: zaaiklaar maken, zaaien op gps, hakselen en handel
- Landverbetering: grondverzet, ploegen, frezen, schijveneggen, egalisatiewerk met 3D-gps, inmeten op gps, rotoreggen met     zaaimachine, greppelfrezen e.d.
- Advies: opbrengstmeting, landverbetering, bemesting
- Overig: grondwerk, erfverharding, maaikorven, containertransport

Overige werkzaamheden

Daarnaast is loonbedrijf SWF inzetbaar voor:

- Transport met eigen vrachtwagens
- Containertransport voor silage op afstand of grasdrogerij
- Walbeschoeiing
- Erfverharding en sleufsilo's
- Bomen rooien, snipperen en stobben frezen
- Takken versnipperen tot een diameter van 26 cm
- Leveren van grond, zand, frees asfalt, maïs, kalk en meer

1. Wij zijn continu innovatief

Zo kijken we altijd goed naar wat er in de markt gebeurt om hier vervolgens op te kunnen inspelen. Iedere agrarisch medewerker kan bijvoorbeeld werken met een 3D-gps voor bijvoorbeeld heel precieze bemesting.

2. Wij werken zo efficiënt mogelijk

En dat bespaart u tijd en geld. Wij denken graag mee over allerlei manieren om efficiënt te werken en te besparen. Voorbeelden hiervan zijn de 3D-gps en de green seekers. Ook geven we graag advies over de inzet van materieel en handige werkwijze.

3. Wij beschikken over eigen materieel

Daardoor kunnen we vanuit onze vestiging in het Friese Koudum altijd snel op locatie zijn. Ook het onderhoud en beheer doen we zelf. Het grote voordeel is dat onze agrarisch medewerkers het machinepark door en door kennen.

4. Wij werken met de juiste certificeringen

Voor ons staat veiligheid voorop. Daarom hebben al onze agrarisch medewerkers alle benodigde certificeringen in bezit. Vraag ons hier gerust naar als u iets wilt weten.

5. Wij denken ook aan duurzaamheid

Ook voor de generatie na ons willen we graag nog iets achterlaten. Daarom denken we bij alles wat we doen ook aan het milieu en duurzaamheid. Zo proberen we onze CO2-uitstoot te reduceren.