Landverbetering

Voor een klus als landverbetering of grondbewerking heeft u een ervaren professional nodig, Het gaat immers om de productie van uw percelen. Gelukkig hebben we bij Loonbedrijf SWF de nodige kennis in huis. Dankzij ons materieel en de modernste technieken kunnen we u bijstaan met landverbetering of grondbewerking. Ons doel? Kwaliteit leveren, efficiënt werken met zo min mogelijk grondverzet.

Eigen materieel in huis

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw percelen te veranderen en/of te verbeteren. Naast het materieel uit ons eigen, moderne machinepark beschikken wij ook over diverse kranen en vrachtwagens. Zo kunnen wij voor grote en kleine activiteiten het juiste materiaal inzetten. Voor landverbetering maken we vaak gebruik van onze 5 meter brede kilverbak, die is voorzien van de laatste technieken op het gebied van 3D-gps en bijbehorende software. 

3D-gps: nóg preciezer werken

Dankzij dit innovatieve systeem kunnen we de percelen met gps inmeten, zodat de huidige ligging in 3D vastligt. Aan de hand van de huidige situatie kunnen we in de computer de gewenste ligging invoeren met een gesloten grondbalans. Het programma houdt rekening met onder meer inklinking en de kortste route om het gewenste resultaat te bereiken. Dit ontwerp voor landverbetering wordt ingeladen in de trekker met kilverbak. Deze voert het gewenste ontwerp op 2cm hoogte nauwkeurig uit.

Voordelen van landverbetering met gps

- Het werkt ontzettend snel, wat u tijd en geld bespaart.
- Het is bijzonder nauwkeurig, voor het beste resultaat. Teelaarde en organische stof besparend.
- Er is zo min mogelijk grondverzet nodig.

Ons materieel voor grondbewerking

- Kilverbak van 5 m breed met 3D GPS
- Frees, sleuvenfrees, greppelfrees
- Schijveneg
- Ploeg
- Cultivator
- Diepwoeler
- Rotoreg
- Cambridge rol
- Diverse zaaimachines voor gras en maïs

Waarom Loonbedrijf SWF? Daarom!

1. Wij bieden een breed aanbod aan mogelijkheden.
2. Alle machines en materieel voor landverbetering hebben we zelf in huis.
3. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben de juiste certificeringen.
4. Duurzaamheid is voor ons belangrijk, zo reduceren we waar mogelijk CO2.
5. We streven naar kwaliteit, een efficiënte werkwijze en een tevreden opdrachtgever.

Vragen of offerte over landverbetering?

Denkt u dat wij de juiste partij zijn om u te helpen met uw landverbetering of grondbewerking? Heeft u vragen of wilt u graag direct een offerte? Wij zijn u graag van dienst. Neemt u contact met ons op en we gaan graag aan de slag met uw landverbetering!