Beëindiging agrarische activiteiten Loonbedrijf Súdwest-Fryslân

Beste relatie,

Eerder informeerden wij u over de beëindiging van het dienstverband van onze bedrijfsleider. Om de werkzaamheden voor onze klanten voort te kunnen zetten, zijn wij direct op zoek gegaan naar een nieuwe bedrijfsleider.
Helaas bleek het een lastige opgave om op korte termijn een geschikte kandidaat te vinden. Ook de optie om een samenwerkingsverband te beginnen is door ons veelvuldig onderzocht, maar niet met het gewenste resultaat.

Beëindigen agrarisch loonwerk
Áls we iets doen, dan doen we het goed. We willen er graag zijn voor onze klanten. Helaas kunnen we door de ontstane situatie niet meer de service leveren die we willen. Daarom hebben we besloten om te stoppen met Loonbedrijf  SWF. We vinden dit erg jammer, maar zien het ook als een kans om ons verder te focussen op onze andere activiteiten en bedrijven.

Wat betekent dit voor u?
Wij begrijpen dat dit invloed heeft op uw bedrijfsactiviteiten. Met het nieuwe seizoen voor de deur, kiezen wij er dan ook voor om onze beslissing zo snel mogelijk met u te delen. Wij stoppen met de agrarische activiteiten zoals bemesten, maaien, hakselen en persen. Voor overige werkzaamheden zoals het leveren van grond en zand, de aanleg van walbeschoeiingen en erfverhardingen kunt u nog steeds bij ons terecht.

Veiling
Voor al het materieel dat betrekking heeft op de agrarische werkzaamheden, organiseren wij een veiling. Denk hierbij aan tractoren, hakselaars, persen, opraapwagens, mest tanken, kiepers  etc. Heeft u interesse? Kom dan naar de kijkdag op zaterdag 21 maart a.s. tussen 10.00–16.00 uur aan de Bovenburen 4 in Koudum. Na de kijkdag volgt er een online veiling. Deze veiling sluit op 25 maart a.s. vanaf 19:00 uur. Nieuwsgierig? Houd de website: https://www.troostwijkauctions.com/nl/tractors/01-32031/  in de gaten.

Bedankt!
Vier jaar lang waren wij trotse eigenaren van Loonbedrijf SWF. Een mooie periode die wij nu af gaan sluiten. Wij willen u bedanken voor de samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen? Neemt u dan gerust contact op met Johan Dijkstra (06-48088813).

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Loonbedrijf Súdwest-Fryslân BV

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op:

Ippel Dredging B.V.
Bovenburen 4, 8723 ED Koudum

info@ippeldredging.nl

06-48088813

Hoofdvestiging

Bovenburen 4

8723 ED Koudum